Wie zijn wij?

Het familiebedrijf Taxibedrijf van Alebeek B.V. startte in 1968 in Rosmalen met slechts één taxi. Inmiddels is het bedrijf verhuisd naar Empel, gemeente Den Bosch, en uitgegroeid tot een professioneel en gerenommeerd taxibedrijf met 33 voertuigen en ca 55 medewerkers. We hebben de beschikking over een eigen werkplaats, wasstraat, tankplaats en laadpunten voor elektrische wagens.

Zeer jong wagenpark

Ons wagenpark bestaat uit diverse taxi’s, caddy’s en taxibusjes. Er wordt voornamelijk gereden met de merken MercedesVolvo en Volkswagen. De voertuigen hebben een gemiddelde leeftijd van 3 jaar oud en daarmee mag het wagenpark van Taxibedrijf van Alebeek zeer jong genoemd worden!

Vervoersvormen

Onze verschillende vervoervormen zijn: personenvervoer, zakelijk vervoer, rolstoelvervoer en regiotaxi. Taxiritten naar alle luchthavens waaronder Schiphol en Eindhoven Airport kunnen wij voor u verzorgen, tegen vooraf afgesproken prijzen. Dit geeft u de zekerheid dat u niet voor verrassingen komt te staan.

Volledig geautomatiseerd

Taxibedrijf van Alebeek is een taxibedrijf dat volledig is geautomatiseerd. De taxi’s zijn uitgerust met het systeem van Cabman waardoor vanuit de centrale de ritten aangestuurd kunnen worden naar de taxi’s. De centrale maakt gebruik van het systeem van BS Automatisering.

Innovatie hoog in het vaandel

Taxibedrijf van Alebeek wil daarnaast voorloper blijven in de Taxibranche en is altijd vernieuwend en innovatief bezig. Als eerste taxibedrijf in ’s-Hertogenbosch is Taxibedrijf van Alebeek in 2008 begonnen met het rijden van een taxi op aardgas.

Elektrisch rijden

Van 2011 t/m 2016 heeft Taxibedrijf van Alebeek meegewerkt aan 2 projecten om elektrisch te gaan rijden. Deze projecten zijn samen met EssentProvincie Noord-Brabant en Enexis uitgevoerd.

Inmiddels rijden er (2024) 11 elektrische voertuigen. 7 Skoda’s Enyaq en 4 Hyundai’s Ioniq.

Branchevereniging en keurmerken

Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging KNV Taxi. Daarnaast zijn wij sinds 2006 in het bezit van het landelijke taxikeurmerk TX-keur en sinds 2017 zijn we aangesloten bij De Stichting Bossche Kwaliteits Taxi.

Kwaliteit gewaarborgd

© taxivanalebeek.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer | Privacyverklaring