Regiotaxi

De regiotaxi is er voor iedereen die geen gebruik kan maken van het reguliere openbaar vervoer. Bijvoorbeeld omdat u niet goed mobiel bent of omdat de gewone bus ’s-avonds niet rijdt.

Regiotaxi 's-Hertogenbosch

Alle inwoners van Boxtel, Haaren, Heusden, ’s-Hertogenbosch, Sint-Michielsgestel en Vught kunnen gebruik maken van de regiotaxi.

U wordt gehaald en gebracht waar u maar wilt binnen de regio, van deur tot deur. U bent dus niet gebonden aan haltes en stations. Wilt u reizen van of naar een gebouw met een centrale hoofdingang, bijvoorbeeld een flat of een zorginstelling? Dan haalt de regiotaxi u bij de centrale hoofdingang op. De chauffeur belt dan niet bij uw eigen voordeur aan. Geef op tijd, maar minimaal één uur van tevoren door hoe laat u wilt vertrekken en waarheen. Wilt u op een bepaalde tijd ergens aankomen? Dan belt u minimaal twee uur vóór de gewenste aankomsttijd. U kunt meerdere ritten gelijktijdig bestellen. Bijvoorbeeld de heen- en terugrit, of een wekelijkse rit naar uw hobby vereniging.

Sociaal, maatschappelijk, recreatief

De regiotaxi mag u gebruiken om deel te nemen aan het sociale, maatschappelijke en recreatieve leven. Regiotaxi ‘s-Hertogenbosch is niet toegestaan als u op basis van wet- en regelgeving recht heeft op een andere (voorliggende) vervoersvoorziening, zoals bijvoorbeeld vervoer naar dagbesteding of zittend ziekenvervoer.

Regiotaxi ’s-Hertogenbosch rijdt van:

  • maandag tot en met zondag tussen 06.00 uur ’s morgens en 01.00 uur ’s nachts

Voor meer informatie regiotaxi-shertogenbosch.

Regiotaxi Noordoost-Brabant

Iedereen vanaf 12 jaar, die zelfstandig kan reizen, kan gebruik maken van Regiotaxi Noordoost-Brabant tegen het OV-tarief.

Kom ik in aanmerking voor een Wmo-pas?
Heeft u een beperking en kunt u niet met de bus of ander vervoer reizen? Dan kunt u bij uw gemeente een Wmo-pas aanvragen. De consulent van de gemeente gaat dan met u in gesprek over uw mogelijkheden, beperkingen en uw vervoersbehoefte. Uw gemeente bepaalt uiteindelijk of u in aanmerking komt voor een Wmo-pas.

U kunt met de Regiotaxi per rit maximaal 25 km reizen.

Voor de Regiotaxi geldt een binnengebied en een buitengebied. In het binnengebied kunt u met de Regiotaxi van adres naar adres reizen, mits het niet meer is dan 25 km per rit.

U mag ook vanuit het binnengebied naar het buitengebied reizen, mits het niet meer dan 25 km per rit is. Omgekeerd mag ook.

Reistijden
De regiotaxi rijdt op:

  • Maandag t/m zondag van 06:00 uur tot 01:00 uur de volgende dag

Voor meer informatie regiotaxi Noordoost-Brabant.

© taxivanalebeek.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer | Privacyverklaring