Regiotaxi

De regiotaxi is er voor iedereen die geen gebruik kan maken van het reguliere openbaar vervoer. Bijvoorbeeld omdat u niet goed mobiel bent of omdat de gewone bus ’s-avonds niet rijdt.

Regiotaxi 's-Hertogenbosch

Alle inwoners van Boxtel, Haaren, Heusden, ’s-Hertogenbosch, Sint-Michielsgestel en Vught kunnen gebruik maken van de regiotaxi.

U wordt gehaald en gebracht waar u maar wilt binnen de regio, van deur tot deur. U bent dus niet gebonden aan haltes en stations. Wilt u reizen van of naar een gebouw met een centrale hoofdingang, bijvoorbeeld een flat of een zorginstelling? Dan haalt de regiotaxi u bij de centrale hoofdingang op. De chauffeur belt dan niet bij uw eigen voordeur aan. Geef op tijd, maar minimaal één uur van tevoren door hoe laat u wilt vertrekken en waarheen. Wilt u op een bepaalde tijd ergens aankomen? Dan belt u minimaal twee uur vóór de gewenste aankomsttijd. U kunt meerdere ritten gelijktijdig bestellen. Bijvoorbeeld de heen- en terugrit, of een wekelijkse rit naar uw hobby vereniging.

Sociaal, maatschappelijk, recreatief

De regiotaxi mag u gebruiken om deel te nemen aan het sociale, maatschappelijke en recreatieve leven. Regiotaxi ‘s-Hertogenbosch is niet toegestaan als u op basis van wet- en regelgeving recht heeft op een andere (voorliggende) vervoersvoorziening, zoals bijvoorbeeld vervoer naar dagbesteding of zittend ziekenvervoer.

Regiotaxi ’s-Hertogenbosch rijdt van:

  • maandag tot en met zondag tussen 06.00 uur ’s morgens en 01.00 uur ’s nachts

Voor meer informatie regiotaxi-shertogenbosch.

© taxivanalebeek.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer | Privacyverklaring