Taxi Eindhoven Airport Den Bosch

Een vakantie of zakenreis wilt u natuurlijk op een zo comfortabel en ontspannen mogelijke manier beginnen. De taxi’s en taxibussen van Taxibedrijf van Alebeek B.V. zijn u graag van dienst om uw reis vanuit Den Bosch naar Eindhoven Airport zo soepel mogelijk te laten verlopen. En als u uit het vliegtuig stapt, staan wij desgewenst ook weer voor u klaar om u terug naar Den Bosch te brengen.

De ervaren luchthavenvervoerder in Den Bosch

Taxivervoer naar een luchthaven brengt altijd wat extra spanning met zich mee, aangezien een goede planning van de reis essentieel is. Bent u (te) laat op het vliegveld, dan levert dat veel stress op en in het uiterste geval zelfs een gemiste vlucht. Van uw taxichauffeur mag u dus verwachten dat hij of zij ruim op tijd op de afgesproken locatie aanwezig is. Met decennialange ervaring op het gebied van luchthavenvervoer en een uitmuntende service is Taxi van Alebeek de juiste partij om u een vlekkeloze start van uw reis vanaf Eindhoven Airport te bezorgen.

Tarieven taxi Eindhoven Airport

Een enkele reis naar Eindhoven Airport vanuit Den Bosch kost € 90,- voor een taxi en € 115,- voor een taxibus. Deze tarieven zijn alleen geldig bij een contante (pin) betaling of betaling vooraf. Op rijden op rekening is een toeslag van € 10,- van toepassing. Wij dienen dan wel over uw (bedrijfs)gegevens te beschikken. Voor ritten ’s nachts en op feestdagen gelden andere tarieven. Neem contact met ons op via het contactformulier of via 073 – 5213939 om uw prijs op te vragen.

Ophalen

Onze standaard tarieven gelden voor één adres binnen de gemeente ‘s-Hertogenbosch en Rosmalen. Voor overige gemeenten gelden de volgende toeslagen:

Enkele reisRetour
Toeslagen gelden indien ophaaladres in:
Nuland, Berlicum, Vlijmen, Vught of St. Michielsgestel
€ 15€ 30
Toeslagen voor elk volgend ophaaladres:
Indien in dezelfde gemeente
€ 15€ 30
Indien in naastgelegen gemeente€ 20€ 40

Taxi naar Eindhoven Airport bestellen

Wilt u een taxi of taxibus vanuit (de omgeving van) ‘s-Hertogenbosch bestellen? Dan dient deze uiterlijk twee dagen van te voren gereserveerd worden. Ophalen op het vliegveld is uiteraard ook mogelijk, maar uitsluitend als deze rit van te voren is betaald. Zorg ervoor dat u uw taxi op tijd bestelt. Bel 073 – 5213939 of maak een online reservering via het bestelformulier.

Zakenreis vanaf Eindhoven Airport

Bent u op zoek naar wat meer luxe en comfort, bijvoorbeeld voor zakelijk vervoer of directievervoer naar de luchthaven in Eindhoven? Onze Mercedes E-klasses, Hyundai’s Enyaq, Skoda’s Ioniq en Volvo zijn van alle gemakken voorzien. Onze luxe Mercedes Sprinter taxibussen staan klaar om kleine groepen naar en van het vliegveld te vervoeren. De gediplomeerde chauffeurs van Taxi van Alebeek zorgen ervoor dat uw werknemers, collega’s of zakenrelaties veilig, comfortabel en ontspannen reizen tussen Eindhoven Airport en Den Bosch.

Reizen naar andere luchthavens

Taxi van Alebeek is u ook graag van dienst met ritten naar andere nabijgelegen vliegvelden. Wij rijden op Rotterdam Airport, Schiphol, Brussel Zaventem, Brussel Charleroi en de vliegvelden van Düsseldorf en Weeze. Voor deze luchthavens gelden andere tarieven.

© taxivanalebeek.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer | Privacyverklaring