Schiphol taxi Den Bosch

Vliegt u vanaf Schiphol en wilt u op een ontspannen en comfortabele manier aan uw vakantie of zakenreis beginnen? Met een taxi of taxibus van Taxi van Alebeek kunt u vanuit omgeving Den Bosch binnen één uur op de luchthaven zijn. Uiteraard kunnen wij desgewenst ook weer voor u klaar staan om u van Schiphol terug naar Den Bosch te brengen.

Stipt op tijd

Reizen naar een luchthaven gaat altijd gepaard met de nodige spanning, omdat u uw vliegtuig natuurlijk niet wilt missen. Van uw taxi verwacht u vanzelfsprekend en terecht dat deze op de afgesproken tijd op de juiste locatie voor u klaar staat. De toegewijde chauffeurs van Taxibedrijf van Alebeek zorgen er altijd voor dat ze ruim op tijd ter plaatse zijn. En met 50 jaar ervaring in de taxibranche kunt u rekenen op op-en-top service en een zeer professionele dienstverlening. Zo reist u onbezorgd van en naar Schiphol.

Kosten taxi Schiphol

De kosten voor een enkele reis naar Schiphol vanuit Den Bosch zijn € 185,- voor een taxi en € 230,- voor een taxibus. Deze tarieven gelden alleen bij contante (debit / pin) betaling of betaling vooraf. Voor rijden op rekening geldt een toeslag van € 10,- en dit is alleen mogelijk als wij over uw (bedrijfs)gegevens beschikken. Op feestdagen, vroeg in de ochtend en ’s nachts gelden andere tarieven.

Let op: extra wachttijd op Schiphol of parkeerkosten kunnen in rekening worden gebracht.

Ophaaladres

Onze standaard tarieven gelden voor één adres binnen de gemeente ‘s-Hertogenbosch en Rosmalen. Voor overige gemeenten gelden de volgende toeslagen:

Enkele reisRetour
Toeslagen gelden indien ophaaladres in:
Nuland, Berlicum, Vlijmen, Vught of St. Michielsgestel
€ 15€ 30
Toeslagen voor elk volgend ophaaladres:
Indien in dezelfde gemeente
€ 15€ 30
Indien in naastgelegen gemeente€ 20€ 40

Taxi naar Schiphol reserveren

Een taxi of taxibus vanuit Den Bosch naar Schiphol moet uiterlijk twee dagen van te voren besteld worden. Als u ook op het vliegveld opgehaald wilt worden, kan dat alleen als er vooraf betaald is. Reserveer uw taxi op tijd, bel 073 – 5213939 of via het online bestelformulier.

Taxi naar Schiphol voor uw zakenreis

Ook voor zakelijk vervoer of directievervoer naar Luchthaven Schiphol bent u bij Taxi van Alebeek aan het juiste adres. Zo hebben wij luxe Mercedes E-klasses en Volvo’s in ons wagenpark die van alle gemakken voorzien zijn. Voor kleine groepen zetten wij onze luxe Mercedes Sprinter taxibussen in. Onze gediplomeerde chauffeurs zorgen voor een veilig, comfortabel en luxe begin van uw zakenreis.

Reizen naar andere luchthavens

Bij Taxi van Alebeek kunt u ook terecht voor ritten naar andere nabijgelegen luchthavens. Wij rijden op Rotterdam Airport, Eindhoven Airport, Brussel Zaventem, Brussel Charleroi en de vliegvelden van Düsseldorf en Weeze. Voor deze plaatsen gelden andere tarieven.

© taxivanalebeek.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer | Privacyverklaring