Bericht voor onze klanten.

Deel dit bericht op

Beste Klanten,

Corona beheerst nu al bijna 1 jaar grotendeels onze bedrijfsvoering. Vele protocollen hebben we al moeten toepassen.

Vanaf maandag 8 februari 2021 krijgen we weer een grote verandering. We mogen dan alleen nog ritten combineren in een Taxibus met maximaal 3 personen, die niet achter elkaar plaatsnemen. In de Taxi mag 1 persoon op de achterbank plaatsnemen. Of maximaal twee personen uit 1 gezin of woongroep.

Daarnaast moeten klanten voortaan een medisch (chirurgisch) mondkapje dragen ipv een niet-medisch mondkapje. Stoffen mondkapjes mogen niet meer gebruikt worden in de taxi of taxibus.

De medische indicaties vervallen, zoals een taxi voorin en geen bus.

Wij rijden Regiotaxi (Regiotaxi ’s-Hertogenbosch en Regiotaxi Noordoost-Brabant), daarbij worden de ritten zoveel mogelijk gecombineerd. U zult begrijpen dat deze maatregel gevolgen gaat hebben voor de tijdigheid. Op tijdstippen dat er veel ritten tegelijk zijn gaat het heel moeilijk worden om iedereen op de gewenste tijdstippen te vervoeren. De chauffeur zal u misschien bellen en vragen om tijd van uw rit aan te passen, zodat u eerder of later kunt worden opgehaald dan u zelf had afgesproken. Wij vragen hiervoor uw medewerking en begrip. Bestel ook uw ritten tijdig, zodat wij u misschien al op voorhand kunnen informeren over een eventuele wijziging in de rittijden.

Denk vooral ook aan de avondklok. Niet op tijd binnen zijn levert een boete op, en dat de taxi te laat is, is geen geldige reden!

Wij gaan, zoals altijd, natuurlijk weer ons uiterste best doen om ook deze nieuwe periode de maximale service te verlenen die mogelijk is onder de moeilijke omstandigheden waar iedereen mee te maken heeft.

Bedankt voor uw begrip en blijf veilig en gezond!

Voor meer informatie kunt u terecht bij de website van KNV.

Deel dit bericht op

© taxivanalebeek.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer | Privacyverklaring