2 medewerkers met pensioen.

Deel dit bericht op

Vandaag is het een bijzondere dag. Maar liefst 2 van onze medewerkers hebben vandaag hun laatste werkdag, waarna ze met een welverdiend PENSIOEN gaan!

Wij willen Ben, die ruim 20 jaar bij ons gewerkt heeft, heel erg bedanken voor de fijne samenwerking. Hij was een stabiele factor voor het bedrijf, in goede maar ook in slechte tijden. Zelf altijd stipt op tijd, wist hij iedere keer weer de planning op zijn eigen manier voor elkaar te krijgen. En dat was vaak een hele klus. In deze tijd vieren we het toch een beetje met een lekker gebakje en versiering, want meer is jammer genoeg niet mogelijk. Wij willen op deze manier laten weten dat de inzet van Ben in de afgelopen 20 jaar zeer gewaardeerd is door ons allemaal. Wij wensen dat hij nog vele jaren heerlijk kan genieten van zijn pensioen samen met Lion, de kinderen en de kleinkinderen.

Kees heeft zo’n 4 jaar bij ons gewerkt als taxichauffeur. Altijd een gezellig praatje met de klanten en natuurlijk ook op tijd! Hij heeft het altijd leuk gevonden om als chauffeur te werken. De afwisseling van de werkzaamheden was heel fijn, maar hij heeft vooral genoten van het omgaan met alle klanten. Wij wensen dat hij nog vele jaren kan genieten van zijn pensioen samen met zijn gezin.

Wij wensen Ben en Kees een heerlijke tijd toe en zullen ze gaan missen!

Deel dit bericht op

© taxivanalebeek.nl | Alle rechten voorbehouden | Cookies | Disclaimer | Privacyverklaring